Încheierea contractului de furnizare si montare a 7 dulapuri de arhivare în cadrul proiectului “Modernizarea serviciilor de sănătate din cadrul spitalelor din Turnu Măgurele și Nikopol”, cod  ROBG e-MS -256

UAT Municipiul Turnu Măgurele deține calitatea de Lider al proiectului „Modernizarea serviciilor de sănătate din cadrul spitalelor din Turnu Măgurele și Nikopol”, cod e-MS ROBG 256, pe care îl implementează în parteneriat cu Municipalitatea Nikopol.

Municipiul Turnu Măgurele a semnat contractul de finanțare nr. 142004/21.10.2020 în data de 26.10.2020 cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. Proiectul va contribui la îmbunătățirea eficienței serviciilor de sănătate și a cooperării în domeniul medical, între autoritățile relevante din zona transfrontalieră, asigurând în același timp  accesibilitatea la acest tip de servicii.

În cadrul proiectului, se vor furniza si monta 7 dulapuri de arhivare, fiind încheiat în acest sens  contractul de furnizare nr. 16208/11.10.2022.

Furnizor : SC MILOȘ S.R.L

  • Obiectul achiziției: furnizarea si montarea  a 7 dulapuri de arhivare în cadrul proiectului “Modernizarea serviciilor de sănătate din cadrul spitalelor din Turnu Măgurele și Nikopol”, cod  ROBG e-MS -256
  • Valoarea achiziției: 3.472,00  lei la care se adaugă TVA
  • Procedura aplicată:  achiziție directă