Contract nr. 19714/14.09.2020 – proiectare și execuție lucrări ,,Creare Centru de Tineret și amenajare grădină publică adiacentă acestuia”

Primăria municipiului Turnu Măgurele a semnat astăzi 14.09.2020 contractul de proiectare și execuție lucrări nr. 19714 pentru realizarea obiectivului  de investiții ,,Creare Centru de Tineret și amenajare grădină publică adiacentă acestuia” – prin care se restaurează fostul sediu al Administrației Financiare – imobil situat în Calea Dunării, nr. 1

Valoarea totală a contractului este de: 10.816.843,48 lei, inclusiv TVA, iar durata de realizare a acestuia este de 22 de luni.

În imobilul renovat va funcționa Centrul de Tineret destinat tinerilor care își vor petrece timpul liber într-un mod atractiv, oferindu-le posibilitatea dezvoltării aptitudinilor sociale și îmbunătățirea cunoștințelor în diverse domenii prin realizarea atelierului de educație juridică și economică, club arte, club de dans, bibliotecă digitală, atelier performanță școlară și sală de expoziție permanentă.