Anunt ,,InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în regiunea Sud-Muntenia”

Universitatea Valahia din Târgoviște în calitate de beneficiar, împreună cu partenerii săi Loop Operations SRL și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii este în plin proces de implementare a proiectului ,,InGenius Start-up Xpress! Program de antreprenoriat responsabil în  regiunea Sud-Muntenia”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este înființarea a 40 de întreprinderi inovatoare și sustenabile, cu profil non – agricol, precum și crearea a cel puțin 80 de noi locuri de muncă în zonele urbane din regiunea Sud-Muntenia.

La acest moment proiectul este în vaza de evaluare a concursului planurilor de afaceri depuse, urmând ca în perioada imediat următoare să se ofere sprijin pentru inițierea afacerilor, printr-un stagiu de practică (mentorat) adresat celor 40 de câștigători ai concursului, ce vor beneficia de 40 de ore de practică în companii cu domenii de activitate similare.

Participarea în program în calitate de partener de practică, reprezintă o oportunitate de a identifica noi parteneri. Totodată, aceștia vor avea inclus un profit de business ca antreprenor în cadrul Barometrului mediului de afaceri din regiunea Sud-Muntenia, publicație realizată la finalul proiectului.

Astfel, anreprenorii interesați să participe în calitate de partener de practică, vor trimite pe adresa de email: ingenius2018@yahoo.com, o scurtă prezentare a entității pe care o reprezintă, deoarece mentoratul trebuie să aibă o expertiză relevantă și să desfășoare afaceri cu un cod CAEN din același domeniu cu tânărul antreprenor.

 

Detalii suplimentare privind proiectul, vă sunt oferite la adresa: https://ingenius-hub.eu/finantari/finantari-zona-sud/.

 

Pentru orice alte informații, puteți contacta echipa de management a proiectului atât la adresa de email ingenius2018@yahoo.com, cât și la telefon 0727378078.