Anunț dezinsecție

Din cauza instabilitatii atmosferice prognozata de Agentia Nationala de Meteorologie, Primaria Municipiului Turnu Magurele, anunta cetatenii ca operatorul S.C. Salubritate -Turnu S.R.L va reprograma   in perioada 17-19.06.2020   lucrarile de    DEZINSECTIE-combatere:tantari, capuse , gandaci , purici, plosnite etc.

Actiunile se vor desfasura in intervalul orar 17:30-21:00 in perioada 17-19.06.2020, pe domeniul public al Municipiului Turnu Magurele prin tratament la sol cu atomizoarele si prin aviotratamente .

Produsele folosite in actiunea de DEZINSECTIE sunt biocidele EXIT 100 SC si EXIT 100 EC, produse ce se gasesc in Registrul National al Produselor Biocide si sunt autorizate pentru profilaxia sanitar umana de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala a Produselor Biocide .

Produsele sunt biodegradabile , necorozive , cu impact neglijabil asupra mediului si populatiei, in conditiile respectarii normelor si instructiunilor de aplicare.

Apicultorii si sericicultorii de pe raza municipiului sunt rugati sa ia toate masurile de protectie necesare pentru familiile de albine si viermii de matase in scopul evitarii contactului cu substantele insecticide distribuite pe zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificari sau poate fi decalat in cazul in care conditiile meteo nu permit desfasurarea in bune conditii a actiunilor preconizate.